fbpx

PRO-300DF

PRO-300 DF Profesionalni ultrazvučni uređaj za čišćenje kapaciteta 28 litara, idealno za čišćenje velikih industrijskih predmeta i učestalu upotrebu. S ultrazvučnom frekvencijom od  28 kHz i 40 kHz   i snagom od  6000 W   pruža temeljno i brzo čišćenje.   

EAN: 0618056729839

2.269,24 

1 na zalihi (može se unaprijed naručiti)

Profesionalna ultrazvučna kada PRO-300DF, kapaciteta 28 litara, model sa dvostrukom frekvencijom – 28kHz i 40kHz

DIMENZIJE KORPE: 470×280×125

Ovaj PRO model nudi dvostruke frekvencije –  28, kHz   ja  40 kHz. Za sve kojima je potrebno snažno i nežno čišćenje i trebaju se prebaciti između to dvoje. Koristi se posebno za veće masivne blokove i osetljive predmete s puno pukotina, ali i za različite predmete. Primeri su industrijski blokovi, PCB-i, glave pisača, matične ploče, protivpožarna oprema .

Odvojeno podešavanje vremena, od 1 do 99 minuta, automatsko isključivanje i podešavanje temperature do  80 ° C. Velika prednost ovog modela je što možete birati između  28 kHz i 40 kHz  frekvencije za čišćenje.

Ultrazvučna frekvencija od  28 kHz  pruža temeljno i snažno čišćenje koje je optimalno za velike ravne površine, a  40 kHz pruža nežnije i preciznije čišćenje.

Ultrazvučna snaga  600 W   pruža dovoljno jake mehuriće za temeljno i brzo čišćenje različitog broja predmeta u ultrazvučnom čistaču.

Primeri čišćenja:

Automobilski delovi, industrijska oprema, odlivci za čišćenje, gvozdeni blokovi, ploče od nerđajućeg čelika…

Predmeti koji se mogu efikasno očistiti profesionalnim ultrazvučnim čišćenjem:Ultrazvučna kada
 • Auto delovi: komponente motora, karburatori, injektori goriva i drugi auto delovi mogu se efikasno očistiti ultrazvučnom kadom. Proces čišćenja može ukloniti masnoću, ulje i nakupljanje ugljenika.
 • Industrijski delovi: Različiti industrijski delovi, uključujući mašinske komponente, ležajeve, ventile i zupčanike, mogu se očistiti ultrazvučnom kadom. Proces može ukloniti prljavštinu, ulja i druge zagađivače koji mogu uticati na rad ovih delova.
 • Metalni i plastični delovi: Ultrazvučne kade mogu očistiti metalne i plastične delove koji se koriste u proizvodnim procesima. Ovo može pomoći da se osigura da delovi budu bez ostataka pre sastavljanja ili dalje obrade.
 • Obrada metala: čišćenje pre obrade, posle obrade ili proizvodnje bez strugotine, farbanje bakra, aluminijuma ili čelika.
 • Štampane ploče (PCB): Ultrazvučno čišćenje može biti korisno za čišćenje štampanih ploča, posebno u proizvodnji elektronike. Može da ukloni otopljene ostatke lemljenja i druge zagađivače koji mogu uticati na performanse PCB-a.
 • Laboratorijski pribor: U naučnim laboratorijama, ultrazvučne kade mogu efikasno očistiti stakleno posuđe, epruvete, čaše i drugu opremu koja se koristi u eksperimentima. Postupak čišćenja osigurava da na staklenoj posudi nema ostataka koji bi mogli uticati na tačnost eksperimenta.
 • Industrija plastike: za održavanje i popravku opreme za ekstruziju i mašina za brizganje
 • Teška industrija: za održavanje i popravku mašinskih delova, opreme, filtera i kalupa u proizvodnim objektima
 • Vazdušni prostor: Delovi aviona i delovi motora se čiste radi održavanja standarda performansi i bezbednosti.
 • Odbrambena industrija: Delovi vatrenog oružja: I entuzijasti vatrenog oružja i profesionalci koriste ultrazvučne alate za čišćenje i održavanje komponenti vatrenog oružja.
 • Poljoprivredna oprema: Ultrazvučno čišćenje se može koristiti za čišćenje poljoprivredne opreme kao što su mlaznice i filteri.

Važno je zapamtiti da se ne mogu svi predmeti bezbedno očistiti ultrazvučnom kadom. Osetljivi predmeti, porozni materijali i predmeti sa labavim ili lomljivim delovima moraju se proceniti pre ultrazvučnog čišćenja. Za uputstva i preporuke u vezi sa određenim predmetima i materijalima kako biste osigurali bezbedno i efikasno čišćenje, pozovite nas ili nam pošaljite e-poštu. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

KONCENTRATI  ZA ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE:

Različiti predmeti mogu zahtevati različita rešenja za čišćenje. ASonic ultrazvučni koncentrati za čišćenje imaju specijalizovan hemijski sastav koji pospešuje proces čišćenja i treba ih koristiti u skladu sa posebnim potrebama delova koji se čiste.

 •  Elektronika: matične ploče, štampane ploče i elektronske komponente: AS-PCBconcentrates
 • Automobilski delovi: Karburatori, injektori za gorivo i komponente motora: AS-CARB
 • Delovi preciznih mašina: Mali zupčanici, ležajevi i druge složene komponente mašine: AS-SENS
 • Industrijski alati: Ručni alati, alati za sečenje i kalupi: AS-GEN, AS-MLP
 • Vatreno oružje: Delovi pištolja, uključujući cevi, okidače i šaržere: AS-CARB
 • Nakit, komadi dragog kamenja, komponente satova, uključujući kaiševe za satove, kućišta i mehanizme, kovanice i kolekcionarske predmete: AS-JEW
 • Stomatološki i medicinski instrumenti, čaše, epruvete i druga naučna oprema, igle za tetoviranje, nakit za pirsing i oprema: AS-UCP
 • Predmeti za ličnu negu: Brijači, proteze i kontaktna sočiva: : AS-JEW
 • Naočare: sočiva, okviri i male metalne komponente, optičke komponente: sočiva kamere, mikroskopska stakla i sočiva teleskopa: AS-OPT
Kako deluje ultrazvučno čišćenje?

Objašnjenje kako funkcioniše ultrazvučno čišćenje nalazi se na ovom linku. Ako imate dodatnih pitanja ili vam je potrebna pomoć, slobodno nas kontaktirajte na e-mail: prodaja@avene.rs.

 

Kako deluje ultrazvučno čišćenje?

Objašnjenje kako funkcioniše ultrazvučno čišćenje nalazi se na ovom linku. Ako imate dodatnih pitanja ili vam je potrebna pomoć, slobodno nas kontaktirajte na e-mail: prodaja@avene.rs.

Dodatne informacije:

Naši modeli PRO 100-300 imaju rezervoare od nerđajućeg čelika (SUS 304), debljine 1-1,5 mm, pa stoga omogućavaju dug vek trajanja ultrazvučnih čistača. Bešavni rezervoar i kućište sprečavaju curenje vode.

Pretvarači su pričvršćeni na donji deo rezervoara kombinacijom zavarenih vijaka i lepljenja. Ta tehnologija omogućava stalni kvalitet kavitacije i dug vek trajanja uređaja.

Čistači su opremljeni industrijskim pretvaračima s max. snage  60 W   i frekvencije 28 kHz  i 40 kHz , koji osiguravaju snažnu čvrstoću ultrazvučnog efekta. Ultrazvučni pretvarači aktiviraju pokretač unutar jedinice, što omogućava čistačima da rade sa stabilnim ultrazvučnim efektom i da rade sigurno.

Upozorenja:
 • Zabranjena je upotreba ultrazvučnog sredstva za čišćenje bez tečnosti. Opasno je i oštetiće jedinicu.
 • Uvek uključite ultrazvuk prilikom zagrevanja tečnosti, tako da je temperatura tečnosti ravnomerno raspoređena.
 • Stvarna zapremina rezervoara može biti manji od  28 l .
 • Sipajte tečnost  2 cm ispod ivice a sa stvarima unutra.
 • Ne bacajte predmete u rezervoar i ne udarajte u uređaj.
 • Predmeti za čišćenje treba staviti u korpu za čišćenje kako bi se zaštitio ultrazvučni uređaj.
 • Ultrazvučni čistač treba da se ohladi 30 minuta nakon 240 minuta ultrazvučnog čišćenja.
 • Ultrazvučna operacija oslobađa određenu količinu energije koja zagreva tečnost u rezervoaru.
 • Maksimalno vreme korišćenja ultrazvučne kade je 90 minuta dnevno.
Šta sadrži paket?
 • Ultrazvučna kada
 • Standardna korpa
 • Poklopac od nerđajućeg čelika
 • Kabl za napajanje
 • Uputstvo za upotrebu
Tehnička specifikacija
Snaga ultrazvuka:
600 W
Ultrazvučna frekvencija:
28kHz & 40 kHz
Broj pretvarača:
10+
Podešavanje vremena:
1 – 99 min
Temperatura:
80°C
Snaga grejača:
500 W
Zapremina rezervoara:
28
Debljina rezervoara:
1 mm
Dimenzije korpe (ŠxDxV):
470×280×125 mm
Dimenzije rezervoara (ŠxDxV):
500×300×200 mm
Dimenzije uređaja (ŠxDxV):
580x335x385 mm
Dimenzije pakovanja (ŠkDkV):
660x430x455 mm
Ispusni ventil:
YES
Utikač:
Type F, 220V/50Hz
Neto težina:
16,7 kg
Garantni rok:
2
Maksimalna težina za dizanje
/
Sustav filtriranja
/
Skimmer za ulje
/
Tehničke specifikacije pretvarača:
Snaga:
60W
Rezonantna impendansa (Ω):
≤15
Kapacitet (pF)
±10%: 3500-3900
Frekvencija
40 kHz
Težina (g)
231g
Prečnik (mm)
45 mm
Visina (mm)
54 mm

Naša ponuda

Auto Moto

Industrijsko čišćenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

kozmetički salon

Kako očistiti dečije igračke

Čistimo i Renoviramo

Čišćenje

Mnoge stvari treba sačuvati i očistiti umesto da budu zamenje sa novim. Naša ideja je da Vam pružimo najbolju opciju kako za kućnu tako i radnu upotrebu.

Briga o potrošačima

Nudimo Vam potpunu podršku, naše znanje i iskustvo u vezi sa ultrazvučnim čišćenjem. Naš tim je spreman da Vam pomogne da unapredite Vaš posao i pomogne Vam da posao radite na efikasniji način.

Razvoj

Naša pažnja je na našim klijentima sa ciljem da razumemo njihove potrebe i da pružimo visok nivo ultrazvučnog čišćenja