fbpx
stomatologija

Ultrazvučno čišćenje u stomatologiji, medicini, tattoo industriji

Da li ste primetili koliko je čista sva oprema i okolina kada posetite lekara ili zubara? To je naravno zato što je najveći prioritet u zdravstvu higijena i čišćenje, zato je naš predlog ultrazvučno čišćenje. 

Isto se primećuje kod tetovaža i studijima za pirsing tela. Svako od njih ulaže sve napore da obezbedi da njihova oprema bude čista i dezinfikovana pre i posle upotrebe.

Ultrazvučno čišćenje

U takvim slučajevima dobro dođe ultrazvučno sredstvo za čišćenje. Većina naših ultrazvučnih čistača ima mogućnost podešavanja temperature i vremena rada, posebno kod modela za profesionalnu upotrebu. Sva ultrazvučna sredstva za čišćenje iz PRO i industrijskih serija imaju mogućnost podešavanja temperature, kao i dužinu čišćenja do 99 minuta sa automatskim isključivanjem.

Proces ultrazvučnog čišćenja

Kada predmete dugo čistimo ultrazvukom i pravim koncentratom za čišćenje, na višoj temperaturi, rešavamo se 99 odsto bakterija.

Pored toga, sa većim ultrazvučnim čistačem možete istovremeno očistiti više predmeta, štedeći vreme koje možete potrošiti na druge zadatke i odgovornosti.

Većina opreme i alata koji se koriste u medicinskoj i stomatološkoj praksi, kao i oprema za tetoviranje i slična umetnička dela, imaju male, nepristupačne delove koje je gotovo nemoguće očistiti. Opet, najbolje rešenje je ultrazvučni čistač. Pomoću mikrokavitacionih mehurića ultrazvučni čistač dolazi do najmanjih i najskrivenijih mesta predmeta koje čistite.

Koncentrati za čišćenje

Kada koristite koncentrat kao što je AS-UCP, posebno dizajniran za razgradnju ostataka proteina, uklanjanje isušene krvi i drugih organskih materija, čišćenje je još efikasnije. Ovaj snažni koncentrat nije korozivan, biorazgradiv i stoga je potpuno neškodljiv za životnu sredinu i zdravlje. Nakon čišćenja, samo brzo operite predmete čistom vodom i obrišite ih mekim peškirom. Ako je potrebno, potpuno očišćeni alat se samo dezinfikuje i radovi se nastavljaju.

Svi naši modeli ultrazvučnih uređaja za čišćenje PRO serije imaju podešavanje vremena do 99 minuta neprekidnog rada sa automatskim isključivanjem i podešavanjem temperature do 80 ° C. Na raspolaganju imate širok izbor veličina, od 2 do 300 L, različitih frekvencija čišćenja koje odgovaraju čišćenju vaših proizvoda.

Često korišćeni modeli u medicini

Naša ponuda

Auto Moto

Industrijsko čišćenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

kozmetički salon

Kako očistiti dečije igračke

Čistimo i Renoviramo

Čišćenje

Mnoge stvari treba sačuvati i očistiti umesto da budu zamenje sa novim. Naša ideja je da Vam pružimo najbolju opciju kako za kućnu tako i radnu upotrebu.

Briga o potrošačima

Nudimo Vam potpunu podršku, naše znanje i iskustvo u vezi sa ultrazvučnim čišćenjem. Naš tim je spreman da Vam pomogne da unapredite Vaš posao i pomogne Vam da posao radite na efikasniji način.

Razvoj

Naša pažnja je na našim klijentima sa ciljem da razumemo njihove potrebe i da pružimo visok nivo ultrazvučnog čišćenja