fbpx
ultrazvučna kada Asonic

Ultrazvučna kada u kozmetičkim salonima

Ultrazvučna kada u kozmetičkim salonima

Zašto bi vam bila potrebna ultrazvučna kada u kozmetičkom salonu?

Profesionalci poput kozmetičara, frizera, berbera, umetnika tetovaža i sličnih, svesni su koliko brzo se infekcija može dogoditi ako njihova oprema nije potpuno čista i dezinfikovana. Zbog toga deo svog vremena posvećuju čišćenju opreme.

Šta ako biste mogli da uštedite vreme koje potrošite na čišćenje?

Rešenje je način čišćenja za koji mnogi ljudi još uvek ne znaju ili sumnjaju u njegov kvalitet. Naravno, govorimo o ultrazvučnom čišćenju. Uređaj ne samo da čisti bolje nego kada se očisti ručno, već je čišćenje brže i istovremeno čisti više alata odjednom.

O samom procesu ultrazvučnog čišćenja i načinu čišćenja ovde nećemo govoriti, kao što smo o tome već pisali u prethodnim postovima. VIŠE

Želeli bismo da opišemo iskustvo našeg zadovoljnog kupca, koji koristi svoju ultrazvučnu kadu ASonic PRO 20 u svom radu u kozmetičkom salonu. Za čistač se odlučila kada je želela da uštedi vreme, posveti ga svojim kupcima i poboljša posao.

U ultrazvučnom čistaču može oprati sve što se može nakvasiti, a zatim osušiti. Dozvolila nam je uvid u njen postupak čišćenja alata nakon uklanjanja gel-laka za nokte i pincete za oblikovanje obrva.

U ultrazvučnu kadu sipa zagrejanu vodu (štedi vreme), dodaje sredstvo za čišćenje AS-UCP, koje poboljšava sam proces, i dodaje predmete za čišćenje. Posle petominutnog ciklusa, izvadi predmete, ispere ih pod mlazom vode, osuši i pripremi  za sterilizaciju.

U postupku, korišćena je ultrazvučna kada ASonic PRO 20 i sredstvo za čišćenje AS-UCP. Univerzalni prašak za čišćenje namenjen je uklanjanju prljavštine, isušene krvi, ostataka tkiva i drugih supstanci sa instrumenata i staklenog posuđa.

Nakon samog postupka, predmeti su spremni za ponovnu upotrebu.

 

logo Asonic

Naša ponuda

Auto Moto

Industrijsko čišćenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

kozmetički salon

Kako očistiti dečije igračke

Čistimo i Renoviramo

Čišćenje

Mnoge stvari treba sačuvati i očistiti umesto da budu zamenje sa novim. Naša ideja je da Vam pružimo najbolju opciju kako za kućnu tako i radnu upotrebu.

Briga o potrošačima

Nudimo Vam potpunu podršku, naše znanje i iskustvo u vezi sa ultrazvučnim čišćenjem. Naš tim je spreman da Vam pomogne da unapredite Vaš posao i pomogne Vam da posao radite na efikasniji način.

Razvoj

Naša pažnja je na našim klijentima sa ciljem da razumemo njihove potrebe i da pružimo visok nivo ultrazvučnog čišćenja