fbpx
kid

Kako očistiti dečije igračke

Bebe žive svoje najluđe snove (i usuđujemo se da kažemo svačije ) uvek istražujući svoje okruženje. Hvatati i dodirivati svaku igračku u sobi, podrazumeva određeni nivo higijene. Iako izuzetno zabavno i uzbudljivo, ovo može uzeti danak po njihovo zdravlje jer lako mogu pokupiti klice i bolesti. Čistiti dečije igračke je veoma važno i može biti prilično jednostavno.

Pa kako bezbedno i temeljito očistiti dečije igračke?

Kada razmišljate o tome kakvo čišćenje treba da se obezbedi za dečije igračke, pomislite da uklonite sve bakterije, zagađivače i prljavštinu sa svakog skrivenog mesta na predmetima koje vaša beba koristi, zar ne?


Ultrazvučne kade su najsigurniji alat za čišćenje koji možete koristiti bez brige o bilo kakvim neželjenim efektima na svoju decu.

 

Kako očistiti dečije igračke

Zašto je tako važno očistiti dečije igračke?

Budući da mališani i bebe dodiruju sve u svom okruženju, zavuku ruku u usta i ponovo dodirnu predmete, vrlo lako mogu prenijeti klice. Ako ih pažljivo ne gledate, bacili bi predmete na pod i opet ih vratili u usta. Sav ovaj proces znači da su vaša deca uvek u kontaktu sa klicama, bakterijama i drugim zagađivačima.
Prema istraživanjima, igračke su najosetljivije na zagađivače i predstavljaju odličan kanal za prenos virusnih bolesti među decom.

Sada ne bismo trebali zaboraviti da su neke klice dobre jer pomažu bebama da grade svoj imuni sistem. Jednom kada je telo zaraženo određenim virusom, ono nauči kako da stvori antitela za borbu protiv njega. Sledeći put kada se izloži, telo se može boriti protiv njega, a da ne dobije infekciju. Međutim, nikada ne želite da dete namerno izlažete bakterijama ili virusima. Ako za dezinfekciju, pranje i čišćenje bebi opreme koristite alat za sigurno čišćenje, stvorićete bezbedno okruženje za njih.

Koji je najsigurniji alat za čišćenje dečijih igračka?

Postoji puno predloga za najbolji izbor bezbednih sredstava za čišćenje bebi opreme različitih marki. Većina marki koncentriše se na „prirodne“ načine čišćenja. Šta tačno smatraju pod pojmom „prirodno“?

Velika količina takozvanih prirodnih alata za čišćenje često se kombinuje sa sintetikom i toksinima. Nema sumnje da postoje neki koncentrati i sredstva za čišćenje koji su sigurni za upotrebu, ali najsigurniji alat za čišćenje je ultrazvučna kada za čišćenje.

Biranje dečijih predmeta jedan za drugim kako biste ih oprali može biti dugotrajno.

Ultrazvučnim čistačem možete istovremeno da operete i očistite više igračaka. U zavisnosti od veličine rezervoara ultrazvučnog čistača, možete zajedno očistiti više predmeta. Što veći ultrazvučni čistač koristite, veću količinu predmeta možete oprati. To znači da ćete moći da uštedite vreme.

Ekološki proizvod

Mnoge metode čišćenja koje ljudi koriste doprinose ekološkim pitanjima.
Ultrazvučna sredstva za čišćenje ne sadrže jake hemikalije, ne naplaćuju se računi za vodu i energiju, niti produženi i ponovljeni ciklusi pranja.

Ultrazvučne kade značajno smanjuju zagađivače

Kada su igračke vašeg deteta prljave, najverovatnije ih perete u mašinama za pranje veša, mašinama za pranje sudova ili pod mlazom vode. Da li ste ikada razmišljali o tome da li ste uspeli da se rešite većine štetnih klica na njima?

Čišćenje ovim alatima ne garantuje da ćete uspeti da uklonite veći procenat zagađivača. Tradicionalne metode čišćenja obično ne ubijaju značajan procenat bakterijskih i drugih zagađivača. Ali ultrazvučna sredstva za čišćenje rešavaju više od 99,9% klica i zagađivača. Za razliku od tradicionalnih alata za čišćenje, ultrazvučna sredstva za čišćenje ne dozvoljavaju da se zagađivači prilepe na igračke, odeću i druge dečje proizvode nakon pranja.

Ultrazvučne kade dosežu sva skrivena mesta na igračkama i alatima

Većina igračaka i alata sa skrivenim površinama imaju tendenciju da čuvaju zagađivače poput bakterija i prljavštine, a da to niste primetili. Čak i ako ih operete, možda nećete moći da se rešite zagađivača, posebno u najskrivenijim delovima.

Tradicionalni načini čišćenja uklanjaju zagađivače samo sa lako dostupnih mesta. Što se tiče ultrazvučnih čistača, oni takođe rade na područjima koja su teško dostupna. Procesi kavitacije ultrazvučnih sredstava za čišćenje dosežu delove koje je izuzetno teško oprati i očistiti uobičajenim metodama čišćenja.

Igračke ne moraju da se rastavljaju

Igračke i alate ćete možda morati da rastavite kada želite da ih operete pod mlazom vode ili u mašini za pranje posuđa kako bi se svaki deo pravilno očistio i oprao. To zahteva više vremena, a takođe može oštetiti igračke i alate.

Što se tiče ultrazvučnih sredstava za čišćenje, ne morate rastavljati nijednu igračku pre nego što je očistite. Sve što je potrebno je da ih stavite u rezervoar mašine za ultrazvučno čišćenje i ostavite ultrazvučni čistač da radi svoj posao.

Čišćenje je nežno i ne šteti predmetima

Ultrazvučne kade rade nežno i ne ostavljaju tragove na predmetima.
Bez obzira koliko su predmeti kontaminirani, ultrazvučni čistač će se osloboditi prljavštine i bakterija na alatima i igračkama. Mehurići iz procesa kavitacije napašće svaki zagađivač odmah nakon stavljanja predmeta u ultrazvučni čistač.

Mogu se koristiti praktično za sve

Ovaj alat za čišćenje nije samo sredstvo za čišćenje stvari za bebu; takođe je veoma korisno za čišćenje u osnovi svega što želite da pravilno očistite.

 

 

Naša ponuda

Auto Moto

Industrijsko čišćenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

kozmetički salon

Kako očistiti dečije igračke

Čistimo i Renoviramo

Čišćenje

Mnoge stvari treba sačuvati i očistiti umesto da budu zamenje sa novim. Naša ideja je da Vam pružimo najbolju opciju kako za kućnu tako i radnu upotrebu.

Briga o potrošačima

Nudimo Vam potpunu podršku, naše znanje i iskustvo u vezi sa ultrazvučnim čišćenjem. Naš tim je spreman da Vam pomogne da unapredite Vaš posao i pomogne Vam da posao radite na efikasniji način.

Razvoj

Naša pažnja je na našim klijentima sa ciljem da razumemo njihove potrebe i da pružimo visok nivo ultrazvučnog čišćenja