fbpx

Industrijsko čišćenje ultrazvukom

industrijsko čišćenje sa ultrazvukom

Velike ultrazvučne kade su napravljene za profesionalno industrijsko čišćenje. Čišćenje delova možda nije prva asocijacija kada razmišljate o industriji i proizvodnji, ali je podjednako važno i još teže doći do njega kao u drugim poljima rada. Alati i oprema koji se koriste u industriji, proizvodnji i restauraciji starih predmeta mogu biti vrlo tvrdi ili ponekad čak i opasni za čišćenje.

Testere, oštrice i slični alati zahtevaju posebno pažljivo rukovanje prilikom čišćenja. Zbog toga mi koristimo mnogo više vremena i za njihovo čišćenje. Pored toga, mogli bismo da ih imamo ogroman broj za čišćenje, a kada ih čistimo jedan po jedan, potrebno nam je puno više vremena.

Ostali alati takođe imaju mnoštvo skrivenih, teško dostupnih mesta, na kojima bi se mogla zaglaviti prljavština i zagađivači. Mnogo puta je na tim skrivenim mestima ostalo ulja, masti i druge prljavštine, a oni nisu uklonjeni, jer ih možda i ne vidimo. To bi na kraju moglo oštetiti vašu opremu i negativno uticati na rad. U najgorem slučaju može učiniti opremu nebezbednom za upotrebu.

Profesionalno industrijsko čišćenje

U zavisnosti za šta se oprema koristi, takođe može ostaviti tragove nečistoće na proizvodima ili možda promeniti oblik i izgled konačnog proizvoda, što bi potencijalno moglo uticati na naše poslovanje.

Kada čistite alate i opremu u ultrazvučnom čistaču, nećete morati da brinete o ovim stvarima. Ultrazvučno sredstvo za čišćenje ukloniće sve ostatke ulja ili masti i učiniće vaš alat sigurnim i udobnim za upotrebu. Pri čišćenju testera ili noževa više neće biti opasnosti na radu, a uštedećete vreme prilikom čišćenja veće količine alata odjednom.

U industriji je najčešće snažno industrijsko čišćenje proizvoda za koje je najpogodnija frekvencija 28 kHz, što osigurava temeljno čišćenje. Ako u našoj paleti proizvoda niste pronašli odgovarajuću ultrazvučnu kadu, moguća je i prilagođena porudžbina. Tokom radnog vremena uvek smo na raspolaganju za diskusiju ili posebne želje, na osnovu kojih možemo pripremiti ponudu za vas.

Naši industrijski PRO modeli imaju rezervoare od nerđajućeg čelika (SUS 304) debljine 2 – 2,5 mm. Zavarenim rezervoarom i kućištem obezbeđuju dug radni vek i beskompromisno čišćenje.

Elektronika u industrijskim ultrazvučnim čistačima razvijena je za optimalan rad pretvarača i grejača i izuzetan operativni sistem za laku upotrebu.

Izbor ultrazvučnih kada za industrijsko čišćenje:

Industrijski ultrazvučni čistači dostupni su u različitim veličinama i kapacitetima za smeštaj velikih ili glomaznih predmeta kapaciteta od 30 do 300 litara. Nude opcije prilagođavanja kao što su podesivi nivoi snage, podešavanja frekvencije, vreme čišćenja i kontrola temperature, omogućavajući precizno čišćenje u skladu sa specifičnim zahtevima.

Koncentrati za čišćenje

ASONIC Ultrazvučni koncentrati za čišćenje i rastvori za čišćenje, su specijalno formulisane tečnosti koje se koriste u kombinaciji sa ultrazvučnim čistačima za poboljšanje procesa čišćenja. Ovi koncentrati su dizajnirani da maksimiziraju efikasnost ultrazvučnog čišćenja poboljšavajući uklanjanje prljavštine, ulja, masti i drugih zagađivača sa objekata.

 

Ultrazvučne kade za posebne zahteve

Možemo razviti kompletne ASONIC ultrazvučne mašine za čišćenje prilagođene posebnim potrebama svakog sektora:

  • automobilska industrija,
  • farmaceutska i laboratorijska,
  • grafička industrija,
  • aeronautička industrija,
  • elektronika,
  • prehrambena industrija,
  • industrijsko održavanje,…

Industrijski procesi čišćenja zahtevaju različite karakteristike mašine, jer je svaka situacija čišćenja jedinstvena i drugačija. Da bi se prilagodili ovoj raznolikosti, naši industrijski rezervoari za ultrazvučno čišćenje dostupni su u različitim verzijama. Sa kapacitetom u rasponu od 1 litra do 15.000 litara i širokim opsegom frekvencija, gustine mehurića i snage, Asonic-ovi modeli napravljeni po meri će uvek dati najbolje rezultate čišćenja bez kompromisa po pitanju kvaliteta ili pouzdanosti. Za složenije procese industrijskog čišćenja koji zahtevaju višestepena rešenja, rado se u potpunosti konsultuje sa kupcem kako bi razvila sistem koji odgovara svrsi.

Ultrazvučni rezervoari napravljeni po meri mogu da sadrže kombinaciju vodenih procesa i procesa sušenja. Ako imate zahtev za rešenjem napravljenim po meri, kontaktirajte nas i član našeg tehničkog tima će vam rado pomoći u dizajniranju sistema koji odgovara vašim potrebama.

 

Naša ponuda

Auto Moto

Industrijsko čišćenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

kozmetički salon

Kako očistiti dečije igračke

Čistimo i Renoviramo

Čišćenje

Mnoge stvari treba sačuvati i očistiti umesto da budu zamenje sa novim. Naša ideja je da Vam pružimo najbolju opciju kako za kućnu tako i radnu upotrebu.

Briga o potrošačima

Nudimo Vam potpunu podršku, naše znanje i iskustvo u vezi sa ultrazvučnim čišćenjem. Naš tim je spreman da Vam pomogne da unapredite Vaš posao i pomogne Vam da posao radite na efikasniji način.

Razvoj

Naša pažnja je na našim klijentima sa ciljem da razumemo njihove potrebe i da pružimo visok nivo ultrazvučnog čišćenja