fbpx
djelovi za čišćenje

Auto Moto

Mnogo puta i ne pomislimo na čišćenje stvari kao što su auto moto delovi, jer ih je vrlo teško očistiti. Čini se da je to gotovo nemoguć zadatak. Delovi automobila i motocikala mogu se veoma mastiti i strašno prljati od različitih vrsta ulja i prašine.

Ultrazvučnom kadom postupak čišćenja automobilskih i motociklističkih delova postaje bez napora!

Kada je reč o čišćenju delova automobila i motora, jedno od glavnih problema su ulje i mast, a drugo najveće pitanje su teško dostupna mesta. Kada koristite ultrazvučnu kadu, ovo vas više neće zanimati, jer sve što treba je da stavite predmete za čišćenje u korpu, uključite čistač i ostavite ga da radi.

Bez obzira koliko su predmeti prljavi ili koliko su sakriveni zagađivači na njima, ultrazvučna kada ukloniće svu prljavštinu. Svi naši PRO modeli ultrazvučnih kada imaju tajmer koji ima do 99 minuta radnog vremena. Svi imaju i automatsko isključivanje i podešavanje temperature do 80 °C.

U zavisnosti od veličine predmeta koje želite da očistite i broja predmeta koje želite odjednom da očistite, moći ćete da odlučite koja vam je veličina ultrazvučnog čistača potrebna.

Pored kavitacije koja obavlja najveći deo posla tokom čišćenja, imamo i posebna rešenja za čišćenje koja se koriste u ultrazvučnom čistaču za bolje rezultate.

Kavitacija je osnova čišćenja, a mi smo posebno razvili koncentrate za čišćenje za ubrzanje i tvrdokorniju prljavštinu.

Koncentrati za čišćenje

Najtvrdokornije prljavštine kod auto moto delova su ulje i masnoća. Bez obzira koliko puta pokušavamo da ih očistimo, oni uvek ostavljaju tragove. Koncentrat za čišćenje AS-CARB je specijalno dizajniran za uklanjanje ugljenika, masti, ulja i slične prljavštine. Pomoću ovog koncentrata čišćenje karburatora, mesinga, aluminijuma i ostalih osetljivih delova motora je brzo i efikasno.

Često se koristi za čišćenje delova motocikala i automobila

AS CARB- TEČNOST ZA ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE

 

 

Auto Moto

Naša ponuda

Auto Moto

Industrijsko čišćenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

kozmetički salon

Kako očistiti dečije igračke

Čistimo i Renoviramo

Čišćenje

Mnoge stvari treba sačuvati i očistiti umesto da budu zamenje sa novim. Naša ideja je da Vam pružimo najbolju opciju kako za kućnu tako i radnu upotrebu.

Briga o potrošačima

Nudimo Vam potpunu podršku, naše znanje i iskustvo u vezi sa ultrazvučnim čišćenjem. Naš tim je spreman da Vam pomogne da unapredite Vaš posao i pomogne Vam da posao radite na efikasniji način.

Razvoj

Naša pažnja je na našim klijentima sa ciljem da razumemo njihove potrebe i da pružimo visok nivo ultrazvučnog čišćenja