fbpx

PRO-ROD-720

PRO-ROD Profesionalna ultrazvučna šipka za čišćenje, dizajnirana za ultrazvučno čišćenje u prethodno izrađenim rezervoarima. Ultrazvučna frekvencija od 40 kHz i snaga od 720 V pruža temeljno i brzo čišćenje.

EAN: 0618056729785

4.909,42 

Ultrazvučni štap za čišćenje PRO-ROD 720 – 40kHz

PRO-ROD ultrazvučno sredstvo za čišćenje posebno je dizajnirano za gotove rezervoare, za profesionalnu i hobi upotrebu. Generator omogućava odvojeno podešavanje vremena 1-60 minuta, podešavanje snage od 0-100% i impulsnu funkciju.

Savetuje se upotreba snage 10-12V za 1 litar tečnosti, ako je vrlo prljava, predlažemo 15V snage. Količina iskorišćenog rezervoara ne sme biti veća od 72 litra.

Ultrazvučna frekvencija od 40 kHz pruža temeljno, ali nežno čišćenje što je prikladno za predmete sa mnogim pukotinama, pukotinama i malim udubljenjima. Zbog manjih mehurića, sa manje energije, ali veće gustine, ova frekvencija je posebno pogodna za mekše metale, plastiku i predmete sa poliranom površinom.

Ultrazvučna snaga od 720 V pruža dovoljno jake mehuriće za temeljno i brzo čišćenje različitog broja predmeta u rezervoaru.

Primeri čišćenja:

Velike kade, različiti rezervoari, automobilski delovi, industrijska oprema, odlivci za čišćenje, gvozdeni blokovi, ploče od nerđajućeg čelika…

Predmeti koji se mogu efikasno očistiti profesionalnim ultrazvučnim čišćenjem:Ultrazvučna kada
 • Auto delovi: komponente motora, karburatori, injektori goriva i drugi auto delovi mogu se efikasno očistiti ultrazvučnom kadom. Proces čišćenja može ukloniti masnoću, ulje i nakupljanje ugljenika.
 • Industrijski delovi: Različiti industrijski delovi, uključujući mašinske komponente, ležajeve, ventile i zupčanike, mogu se očistiti ultrazvučnom kadom. Proces može ukloniti prljavštinu, ulja i druge zagađivače koji mogu uticati na rad ovih delova.
 • Metalni i plastični delovi: Ultrazvučne kade mogu očistiti metalne i plastične delove koji se koriste u proizvodnim procesima. Ovo može pomoći da se osigura da delovi budu bez ostataka pre sastavljanja ili dalje obrade.
 • Obrada metala: čišćenje pre obrade, posle obrade ili proizvodnje bez strugotine, farbanje bakra, aluminijuma ili čelika.
 • Štampane ploče (PCB): Ultrazvučno čišćenje može biti korisno za čišćenje štampanih ploča, posebno u proizvodnji elektronike. Može da ukloni otopljene ostatke lemljenja i druge zagađivače koji mogu uticati na performanse PCB-a.
 • Laboratorijski pribor: U naučnim laboratorijama, ultrazvučne kade mogu efikasno očistiti stakleno posuđe, epruvete, čaše i drugu opremu koja se koristi u eksperimentima. Postupak čišćenja osigurava da na staklenoj posudi nema ostataka koji bi mogli uticati na tačnost eksperimenta.
 • Industrija plastike: za održavanje i popravku opreme za ekstruziju i mašina za brizganje
 • Teška industrija: za održavanje i popravku mašinskih delova, opreme, filtera i kalupa u proizvodnim objektima
 • Vazdušni prostor: Delovi aviona i delovi motora se čiste radi održavanja standarda performansi i bezbednosti.
 • Odbrambena industrija: Delovi vatrenog oružja: I entuzijasti vatrenog oružja i profesionalci koriste ultrazvučne alate za čišćenje i održavanje komponenti vatrenog oružja.
 • Poljoprivredna oprema: Ultrazvučno čišćenje se može koristiti za čišćenje poljoprivredne opreme kao što su mlaznice i filteri.

Važno je zapamtiti da se ne mogu svi predmeti bezbedno očistiti ultrazvučnom kadom. Osetljivi predmeti, porozni materijali i predmeti sa labavim ili lomljivim delovima moraju se proceniti pre ultrazvučnog čišćenja. Za uputstva i preporuke u vezi sa određenim predmetima i materijalima kako biste osigurali bezbedno i efikasno čišćenje, pozovite nas ili nam pošaljite e-poštu. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

KONCENTRATI  ZA ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE:

Različiti predmeti mogu zahtevati različita rešenja za čišćenje. ASonic ultrazvučni koncentrati za čišćenje imaju specijalizovan hemijski sastav koji pospešuje proces čišćenja i treba ih koristiti u skladu sa posebnim potrebama delova koji se čiste.

 •  Elektronika: matične ploče, štampane ploče i elektronske komponente: AS-PCBconcentrates
 • Automobilski delovi: Karburatori, injektori za gorivo i komponente motora: AS-CARB
 • Delovi preciznih mašina: Mali zupčanici, ležajevi i druge složene komponente mašine: AS-SENS
 • Industrijski alati: Ručni alati, alati za sečenje i kalupi: AS-GEN, AS-MLP
 • Vatreno oružje: Delovi pištolja, uključujući cevi, okidače i šaržere: AS-CARB
 • Nakit, komadi dragog kamenja, komponente satova, uključujući kaiševe za satove, kućišta i mehanizme, kovanice i kolekcionarske predmete: AS-JEW
 • Stomatološki i medicinski instrumenti, čaše, epruvete i druga naučna oprema, igle za tetoviranje, nakit za pirsing i oprema: AS-UCP
 • Predmeti za ličnu negu: Brijači, proteze i kontaktna sočiva: : AS-JEW
 • Naočare: sočiva, okviri i male metalne komponente, optičke komponente: sočiva kamere, mikroskopska stakla i sočiva teleskopa: AS-OPT
Kako deluje ultrazvučno čišćenje?

Objašnjenje kako funkcioniše ultrazvučno čišćenje nalazi se na ovom linku. Ako imate dodatnih pitanja ili vam je potrebna pomoć, slobodno nas kontaktirajte na e-mail: prodaja@avene.rs.

Dodatne informacije:

Ultrazvučni štapovi su opremljeni industrijskim visokokvalitetnim pretvaračima sa snagom 60W i frekvencijom 28kHz koji osiguravaju dovoljnu snagu ultrazvučnog efekta. Pretvarači ultrazvuka se aktiviraju pomoću nezavisnog ultrazvučnog generatora (PVM kontrola), što omogućava kadama da rade sa stabilnim ultrazvučnim efektom i sigurnu radnju.

Upozorenja:
 • Ne sipajte tečnost do vrha, jer postoji rizik od prosipanja.
 • Čišćenje ultrazvukom oslobađa određenu količinu energije koja zagreva tečnost u rezervoaru.
 • Nemojte uključivati štap ili ultrazvuk bez tečnosti u rezervoaru, jer će mu naneti štetu.
 • Maksimalno vreme korišćenja ultrazvučnog štapa je 12 sati dnevno.
Šta sadrži paket?
Pakovanje:

Ambalaža od kartona sa unutrašnjom zaštitom od guste pene. Težina: 29.7 kg.

Tehnička specifikacija
Snaga ultrazvuka:
720 W
Ultrazvučna frekvencija:
40kHz
Broj pretvarača:
/
Podešavanje vremena:
1 – 60 min
Temperatura:
/
Snaga grejača:
/
Zapremina rezervoara:
72
Debljina rezervoara:
2,0 mm
Dimenzije korpe (ŠxDxV):
Fi 57 x 770mm
Dimenzije rezervoara (ŠxDxV):
/
Dimenzije uređaja (ŠxDxV):
/
Dimenzije pakovanja (ŠkDkV):
820×620×860 mm
Ispusni ventil:
/
Utikač:
IEC309/IEC60309 (230V, 50Hz)
Neto težina:
14,7 kg
Garantni rok:
2
Maksimalna težina za dizanje
/
Sustav filtriranja
/
Skimmer za ulje
/

Naša ponuda

Auto Moto

Industrijsko čišćenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

kozmetički salon

Kako očistiti dečije igračke

Čistimo i Renoviramo

Čišćenje

Mnoge stvari treba sačuvati i očistiti umesto da budu zamenje sa novim. Naša ideja je da Vam pružimo najbolju opciju kako za kućnu tako i radnu upotrebu.

Briga o potrošačima

Nudimo Vam potpunu podršku, naše znanje i iskustvo u vezi sa ultrazvučnim čišćenjem. Naš tim je spreman da Vam pomogne da unapredite Vaš posao i pomogne Vam da posao radite na efikasniji način.

Razvoj

Naša pažnja je na našim klijentima sa ciljem da razumemo njihove potrebe i da pružimo visok nivo ultrazvučnog čišćenja