fbpx

PRO-PLATE-1800W

PRO-PLATE Profesionalna ultrazvučna ploča za čišćenje, dizajnirana za ultrazvučno čišćenje u već izrađenim spremnicima.

EAN: 0618056729815

4.363,92 

Ultrazvučni štap za čišćenje PRO-PLATE 1800

Ultrazvučno sredstvo za čišćenje PRO PLATE posebno je dizajnirano za već izrađene spremnike, za profesionalnu i hobi upotrebu. Generator omogućuje zasebno podešavanje vremena 1-60 minuta, podešavanje snage od 0-100% i funkciju pomeranja.

Savjetuje se korištenje snage 10-12W za 1 litru tekućine, ako je jako prljava, predlažemo 15W snage. Zapremina iskorištenog spremnika ne smije biti veća od 180 litara.

Ultrazvučna frekvencija od 28 kHz omogućuje temeljito i snažno čišćenje koje je optimalno za velike ravne površine. Ima jači učinak čišćenja – stvara veće mjehuriće s većom snagom.

Ultrazvučna snaga od 1800 W pruža dovoljno jake mjehuriće za temeljito i brzo čišćenje različitog broja predmeta u spremniku.
Primeri čišćenja:

Velike kade, različiti rezervoari, automobilski delovi, industrijska oprema, odlivci za čišćenje, gvozdeni blokovi, ploče od nerđajućeg čelika…

Predmeti koji se mogu efikasno očistiti profesionalnim ultrazvučnim čišćenjem:Ultrazvučna kada
 • Auto delovi: komponente motora, karburatori, injektori goriva i drugi auto delovi mogu se efikasno očistiti ultrazvučnom kadom. Proces čišćenja može ukloniti masnoću, ulje i nakupljanje ugljenika.
 • Industrijski delovi: Različiti industrijski delovi, uključujući mašinske komponente, ležajeve, ventile i zupčanike, mogu se očistiti ultrazvučnom kadom. Proces može ukloniti prljavštinu, ulja i druge zagađivače koji mogu uticati na rad ovih delova.
 • Metalni i plastični delovi: Ultrazvučne kade mogu očistiti metalne i plastične delove koji se koriste u proizvodnim procesima. Ovo može pomoći da se osigura da delovi budu bez ostataka pre sastavljanja ili dalje obrade.
 • Obrada metala: čišćenje pre obrade, posle obrade ili proizvodnje bez strugotine, farbanje bakra, aluminijuma ili čelika.
 • Štampane ploče (PCB): Ultrazvučno čišćenje može biti korisno za čišćenje štampanih ploča, posebno u proizvodnji elektronike. Može da ukloni otopljene ostatke lemljenja i druge zagađivače koji mogu uticati na performanse PCB-a.
 • Laboratorijski pribor: U naučnim laboratorijama, ultrazvučne kade mogu efikasno očistiti stakleno posuđe, epruvete, čaše i drugu opremu koja se koristi u eksperimentima. Postupak čišćenja osigurava da na staklenoj posudi nema ostataka koji bi mogli uticati na tačnost eksperimenta.
 • Industrija plastike: za održavanje i popravku opreme za ekstruziju i mašina za brizganje
 • Teška industrija: za održavanje i popravku mašinskih delova, opreme, filtera i kalupa u proizvodnim objektima
 • Vazdušni prostor: Delovi aviona i delovi motora se čiste radi održavanja standarda performansi i bezbednosti.
 • Odbrambena industrija: Delovi vatrenog oružja: I entuzijasti vatrenog oružja i profesionalci koriste ultrazvučne alate za čišćenje i održavanje komponenti vatrenog oružja.
 • Poljoprivredna oprema: Ultrazvučno čišćenje se može koristiti za čišćenje poljoprivredne opreme kao što su mlaznice i filteri.

Važno je zapamtiti da se ne mogu svi predmeti bezbedno očistiti ultrazvučnom kadom. Osetljivi predmeti, porozni materijali i predmeti sa labavim ili lomljivim delovima moraju se proceniti pre ultrazvučnog čišćenja. Za uputstva i preporuke u vezi sa određenim predmetima i materijalima kako biste osigurali bezbedno i efikasno čišćenje, pozovite nas ili nam pošaljite e-poštu. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

KONCENTRATI  ZA ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE:

Različiti predmeti mogu zahtevati različita rešenja za čišćenje. ASonic ultrazvučni koncentrati za čišćenje imaju specijalizovan hemijski sastav koji pospešuje proces čišćenja i treba ih koristiti u skladu sa posebnim potrebama delova koji se čiste.

 •  Elektronika: matične ploče, štampane ploče i elektronske komponente: AS-PCBconcentrates
 • Automobilski delovi: Karburatori, injektori za gorivo i komponente motora: AS-CARB
 • Delovi preciznih mašina: Mali zupčanici, ležajevi i druge složene komponente mašine: AS-SENS
 • Industrijski alati: Ručni alati, alati za sečenje i kalupi: AS-GEN, AS-MLP
 • Vatreno oružje: Delovi pištolja, uključujući cevi, okidače i šaržere: AS-CARB
 • Nakit, komadi dragog kamenja, komponente satova, uključujući kaiševe za satove, kućišta i mehanizme, kovanice i kolekcionarske predmete: AS-JEW
 • Stomatološki i medicinski instrumenti, čaše, epruvete i druga naučna oprema, igle za tetoviranje, nakit za pirsing i oprema: AS-UCP
 • Predmeti za ličnu negu: Brijači, proteze i kontaktna sočiva: : AS-JEW
 • Naočare: sočiva, okviri i male metalne komponente, optičke komponente: sočiva kamere, mikroskopska stakla i sočiva teleskopa: AS-OPT
Kako deluje ultrazvučno čišćenje?

Objašnjenje kako funkcioniše ultrazvučno čišćenje nalazi se na ovom linku. Ako imate dodatnih pitanja ili vam je potrebna pomoć, slobodno nas kontaktirajte na e-mail: prodaja@avene.rs.

Dodatne informacije:

ASonic kolekcija PRO PLATE modela izrađena je od šipke od nehrđajućeg čelika, debljine 2 mm i savršeno je rješenje za već izrađene spremnike u profesionalnom okruženju i radionicama.

Upozorenja:
 • Zabranjena je upotreba ultrazvučne ploče bez tekućine. Opasno je i može oštetiti uređaj.
 • Uvijek provjerite je li ploča potpuno uronjena u vodu.
 • NEMOJTE ispuštati ploču izravno u spremnik jer ćete je tako oštetiti, uvijek je pažljivo stavljajte.
 • Nikada ne uranjajte kabl u vodu ili drugu tečnost.
 • Maksimalno vreme korišćenja ultrazvučnog štapa je 12 sati dnevno.
Šta sadrži paket?
Tehnička specifikacija
Snaga ultrazvuka:
1800 W
Ultrazvučna frekvencija:
28 kHz
Broj pretvarača:
30
Podešavanje vremena:
1 – 60 min
Temperatura:
/
Snaga grejača:
/
Zapremina rezervoara:
180
Debljina rezervoara:
2,0 mm
Dimenzije korpe (ŠxDxV):
/
Dimenzije rezervoara (ŠxDxV):
/
Dimenzije uređaja (ŠxDxV):
510x440x100mm
Dimenzije pakovanja (ŠkDkV):
510x440x100mm
Ispusni ventil:
/
Utikač:
IEC309/IEC60309 (230V, 50Hz)
Neto težina:
kg
Garantni rok:
2
Maksimalna težina za dizanje
/
Sustav filtriranja
/
Skimmer za ulje
/

Naša ponuda

Auto Moto

Industrijsko čišćenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

kozmetički salon

Kako očistiti dečije igračke

Čistimo i Renoviramo

Čišćenje

Mnoge stvari treba sačuvati i očistiti umesto da budu zamenje sa novim. Naša ideja je da Vam pružimo najbolju opciju kako za kućnu tako i radnu upotrebu.

Briga o potrošačima

Nudimo Vam potpunu podršku, naše znanje i iskustvo u vezi sa ultrazvučnim čišćenjem. Naš tim je spreman da Vam pomogne da unapredite Vaš posao i pomogne Vam da posao radite na efikasniji način.

Razvoj

Naša pažnja je na našim klijentima sa ciljem da razumemo njihove potrebe i da pružimo visok nivo ultrazvučnog čišćenja