fbpx

HOME-STICK

Ultrazvučna šipka za čišćenje kućne serije pogodan za zapreminu između 0,5-2 litre. Idealno za čišćenje sitnica za kućnu ili hobi upotrebu. Ultrazvučna frekvencija  50 kHz i ultrazvučna snaga  70 W  idealni su za kratko i jednostavno čišćenje bilo kojeg metalnog, staklenog ili keramičkog predmeta.

EAN: 0618056729723

76,36 

3 na zalihi (može se unaprijed naručiti)

Home ultrazvučna šipka – HOME STICK, za domaću upotrebu

Kapacitet – za posudu od 0,5-2 litra

HOME STICK dolazi s 10-minutnim vremenskim rasporedom i automatskim isključivanjem, posebno je dizajniran za kućne potrebe. Možete očistiti toaletne potrepštine, kozmetičku opremu, dečije igračke, delove bicikla ili druge predmete koji se mogu očistiti u vodi. Savršeno je za čišćenje  povrća  i voće, samo ga stavite u posudu vode i čišćenje će započeti.

Ultrazvučna frekvencija  50kHz   pruža temeljno, ali nežno čišćenje koje je takođe pogodno za mekše metale, plastiku i proizvode s poliranim površinama. Manji mehurići koji se formiraju ovom frekvencijom ređe će uzrokovati oštećenja na površini i takođe će moći prodreti u uska područja poput šavova, pukotina i slepih rupa.

Ultrazvučna snaga  70 W   pruža dovoljno velik broj mehurića za efikasno čiščenje raznih predmeta u posudi s približnom zapreminom od 0,5-2 litre.

Čišćenje malih predmeta:

Toaletne potrepštine, voće i povrće, kolekcionarski novčići, ključevi, nakit, kaiševi za satove, manji delovi poput šrafova, čeličnih zasuna, matica, eksera, zakovica i bilo koje druge manje predmete.

 

Šta možete očistiti kod kuće?

Ultrazvučna kada se može koristiti za čišćenje širokog spektra predmeta kod kuće. Evo nekih uobičajenih stvari koje se mogu efikasno očistiti ultrazvučnom kadom:Ultrazvučno čišćenje

 • Nakit: Ultrazvučne kade su odlične za čišćenje nakita, uključujući prstenje, ogrlice, minđuše, narukvice i satove. One mogu ukloniti prljavštinu, ulje i ostatke iz malih žlebova i teško dostupnih mesta.
 • Dioptrijske i sunčane naočare: Bilo da se radi o sočivima, sunčanim naočarima ili naočarima za čitanje, ultrazvučna kada može efikasno ukloniti otiske prstiju, mrlje i prljavštinu sa okvira i sočiva.
 • Proteze i oralna pomagala: Ultrazvučne kade se mogu koristiti za čišćenje proteza, držača, štitnika za usta i drugih oralnih uređaja. One pomažu u uklanjanju bakterija, plaka i mrlja sa predmeta.
 • Metalni predmeti: Razni metalni predmeti kao što su novčići, srebrni pribor, brijači, mali alati, pa čak i vatreno oružje mogu se očistiti ultrazvučnom kadom. Postupak pomaže u uklanjanju prljavštine, oksidacije i mrlja sa metalnih površina.
 • Novčići i kolekcionarski predmeti: Ultrazvučne kade mogu bezbedno da čiste novčiće, uključujući i one od zlata, srebra ili bakra. Takođe se mogu koristiti za čišćenje kolekcionarskih predmeta kao što su figurice, male skulpture i delikatni antikviteti.
 • Elektronske komponente: Neke elektronske komponente, kao što su ploče, mali elektronski delovi i konektori, mogu se očistiti ultrazvučnom kadom. Ipak, važno je osigurati da su komponente kompatibilne sa ovom metodom čišćenja i da ih proces ne oštećuje.
 • Predmeti za ličnu negu: Ultrazvučne kade mogu da čiste predmete za ličnu negu kao što su češljevi, četke, brijači, makaze za nokte, pa čak i četkice za šminku. One pomažu u uklanjanju prljavštine, ulja i ostataka sa ovih predmeta.
 • Satovi: Osim kaiševa i kućišta, ultrazvučne kade mogu očistiti i delove satova, kao što je mehanizam sata. Međutim, neke vrste satova, kao što su oni sa delikatnim ili starinskim delovima, možda nisu pogodni za ultrazvučno čišćenje.
KONCENTRATI  ZA ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE:

Različiti predmeti mogu zahtevati različita rešenja za čišćenje. ASonic ultrazvučni koncentrati za čišćenje imaju specijalizovan hemijski sastav koji pospešuje proces čišćenja i treba ih koristiti u skladu sa posebnim potrebama delova koji se čiste.

 • Nakit, komadi dragog kamenja, komponente satova, uključujući Kaiševe za satove, kućišta i mehanizme, kovanice i kolekcionarske predmete: AS-JEW
 • Predmeti za ličnu negu: Brijači, proteze i kontaktna sočiva: : AS-JEWconcentrates
 • Naočare: sočiva, okviri i male metalne komponente, Optičke komponente: sočiva kamere, mikroskopska stakla i sočiva teleskopa: AS-OPT
 • Stomatološki i medicinski instrumenti, čaše, epruvete i druga naučna oprema, Igle za tetoviranje, nakit za pirsing i oprema: AS-UCP
 • Elektronika: matične ploče, štampane ploče i elektronske komponente: AS-PCB
 • Automobilski delovi: Karburatori, injektori za gorivo i komponente motora: AS-CARB
 • Delovi preciznih mašina: Mali zupčanici, ležajevi i druge složene komponente mašine: AS-SENS
 • Industrijski alati: Ručni alati, alati za sečenje i kalupi: AS-GEN, AS-MLP
 • Vatreno oružje: Delovi pištolja, uključujući cevi, okidače i šaržere: AS-CARB
KAKO DELUJE ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE?

Objašnjenje kako funkcioniše ultrazvučno čišćenje nalazi se na ovom linku. Ako imate dodatnih pitanja ili vam je potrebna pomoć, slobodno nas kontaktirajte na e-mail: prodaja@avene.rs.

Upozorenja:
 • Zabranjena je upotreba ultrazvučnog čistača za čišćenje bez tečnosti. Opasno je i oštetiće  jedinicu.
 • Štap mora biti potpuno uronjen u vodu.
 • Ultrazvučna šipka treba da se ohladi 15 minuta nakon 30 minuta ultrazvučnog čišćenja.
Šta sadrži paket?
Tehnička specifikacija
Snaga ultrazvuka:
70 W
Ultrazvučna frekvencija:
50 kHz
Broj pretvarača:
chip
Podešavanje vremena:
1 – 10 min
Temperatura:
/
Snaga grejača:
/
Zapremina rezervoara:
/
Debljina rezervoara:
/
Dimenzije korpe (ŠxDxV):
Ø32×93 mm
Dimenzije rezervoara (ŠxDxV):
/
Dimenzije uređaja (ŠxDxV):
88x65x40 mm
Dimenzije pakovanja (ŠkDkV):
120x120x85 mm
Ispusni ventil:
/
Utikač:
230V/50Hz
Neto težina:
360 g
Garantni rok:
1
Maksimalna težina za dizanje
/
Sustav filtriranja
/
Skimmer za ulje
/

Naša ponuda

Auto Moto

Industrijsko čišćenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

kozmetički salon

Kako očistiti dečije igračke

Čistimo i Renoviramo

Čišćenje

Mnoge stvari treba sačuvati i očistiti umesto da budu zamenje sa novim. Naša ideja je da Vam pružimo najbolju opciju kako za kućnu tako i radnu upotrebu.

Briga o potrošačima

Nudimo Vam potpunu podršku, naše znanje i iskustvo u vezi sa ultrazvučnim čišćenjem. Naš tim je spreman da Vam pomogne da unapredite Vaš posao i pomogne Vam da posao radite na efikasniji način.

Razvoj

Naša pažnja je na našim klijentima sa ciljem da razumemo njihove potrebe i da pružimo visok nivo ultrazvučnog čišćenja