fbpx

HOME-1400

Asonic HOME-1400 model sa zapreminom od 1,4 litra, idealan za čišćenje kućnih sitnica i stvari koje pokrivaju razne hobije. Ultrazvučna frekvencija 40 kHz i snaga ultrazvuka 60 W je idealna za brzo i lako čišćenje.

EAN: 0618056729716

89,25 

5 na zalihi (može se unaprijed naručiti)

Ultrazvučna kada HOME-1400, kapaciteta 1,4 litra, pogodna za povremeno čišćenje

DIMENZIJE KORPE: 160×130×65 mm

Model HOME-1400 ima odvojene komande za podešavanje vremena čišćenja od 1 do 5 minuta, automaski se isključuje i pogodan je za predmete koji se kratko i lako čiste.

Ultrazvučna frekvencija od 40 kHz pruža temeljno, ali nežno čišćenje koje odgovara čišćenju mekših metala, plastike i proizvode sa poliranim površinama. Mali mehurići koji se stvaraju na ovoj frekvenciji neće prouzrokovati površinska oštećenja, a takođe su i sposobniji da prodru u šupljine kao što su šavovi, pukotine i slepe rupe.

Ultrazvučna snaga od 60 W pruža dovoljno veliki broj mehurića za efikasno čišćenje različitih predmeta u ultrazvučnoj kadi.

Čišćenje malih predmeta:

Toaletne potrepštine, voće i povrće, kolekcionarski novčići, ključevi, nakit, kaiševi za satove, manji delovi poput šrafova, čeličnih zasuna, matica, eksera, zakovica i bilo kojih drugih manjih predmeta.

Šta možete očistiti kod kuće?

Ultrazvučna kada se može koristiti za čišćenje širokog spektra predmeta kod kuće. Evo nekih uobičajenih stvari koje se mogu efikasno očistiti ultrazvučnom kadom:Ultrazvučno čišćenje

 • Nakit: Ultrazvučne kade su odlične za čišćenje nakita, uključujući prstenje, ogrlice, minđuše, narukvice i satove. One mogu ukloniti prljavštinu, ulje i ostatke iz malih žlebova i teško dostupnih mesta.
 • Dioptrijske i sunčane naočare: Bilo da se radi o sočivima, sunčanim naočarima ili naočarima za čitanje, ultrazvučna kada može efikasno ukloniti otiske prstiju, mrlje i prljavštinu sa okvira i sočiva.
 • Proteze i oralna pomagala: Ultrazvučne kade se mogu koristiti za čišćenje proteza, držača, štitnika za usta i drugih oralnih uređaja. One pomažu u uklanjanju bakterija, plaka i mrlja sa predmeta.
 • Metalni predmeti: Razni metalni predmeti kao što su novčići, srebrni pribor, brijači, mali alati, pa čak i vatreno oružje mogu se očistiti ultrazvučnom kadom. Postupak pomaže u uklanjanju prljavštine, oksidacije i mrlja sa metalnih površina.
 • Novčići i kolekcionarski predmeti: Ultrazvučne kade mogu bezbedno da čiste novčiće, uključujući i one od zlata, srebra ili bakra. Takođe se mogu koristiti za čišćenje kolekcionarskih predmeta kao što su figurice, male skulpture i delikatni antikviteti.
 • Elektronske komponente: Neke elektronske komponente, kao što su ploče, mali elektronski delovi i konektori, mogu se očistiti ultrazvučnom kadom. Ipak, važno je osigurati da su komponente kompatibilne sa ovom metodom čišćenja i da ih proces ne oštećuje.
 • Predmeti za ličnu negu: Ultrazvučne kade mogu da čiste predmete za ličnu negu kao što su češljevi, četke, brijači, makaze za nokte, pa čak i četkice za šminku. One pomažu u uklanjanju prljavštine, ulja i ostataka sa ovih predmeta.
 • Satovi: Osim kaiševa i kućišta, ultrazvučne kade mogu očistiti i delove satova, kao što je mehanizam sata. Međutim, neke vrste satova, kao što su oni sa delikatnim ili starinskim delovima, možda nisu pogodni za ultrazvučno čišćenje.
KONCENTRATI  ZA ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE:

Različiti predmeti mogu zahtevati različita rešenja za čišćenje. ASonic ultrazvučni koncentrati za čišćenje imaju specijalizovan hemijski sastav koji pospešuje proces čišćenja i treba ih koristiti u skladu sa posebnim potrebama delova koji se čiste.

 • Nakit, komadi dragog kamenja, komponente satova, uključujući Kaiševe za satove, kućišta i mehanizme, kovanice i kolekcionarske predmete: AS-JEW
 • Predmeti za ličnu negu: Brijači, proteze i kontaktna sočiva: : AS-JEWconcentrates
 • Naočare: sočiva, okviri i male metalne komponente, Optičke komponente: sočiva kamere, mikroskopska stakla i sočiva teleskopa: AS-OPT
 • Stomatološki i medicinski instrumenti, čaše, epruvete i druga naučna oprema, Igle za tetoviranje, nakit za pirsing i oprema: AS-UCP
 • Elektronika: matične ploče, štampane ploče i elektronske komponente: AS-PCB
 • Automobilski delovi: Karburatori, injektori za gorivo i komponente motora: AS-CARB
 • Delovi preciznih mašina: Mali zupčanici, ležajevi i druge složene komponente mašine: AS-SENS
 • Industrijski alati: Ručni alati, alati za sečenje i kalupi: AS-GEN, AS-MLP
 • Vatreno oružje: Delovi pištolja, uključujući cevi, okidače i šaržere: AS-CARB
KAKO DELUJE ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE?

Objašnjenje kako funkcioniše ultrazvučno čišćenje nalazi se na ovom linku. Ako imate dodatnih pitanja ili vam je potrebna pomoć, slobodno nas kontaktirajte na e-mail: prodaja@avene.rs.

Dodatne informacije

Rezervoari od nerđajućeg čelika (SUS 304) debljine 0,6 mm, omogućavaju dug vek trajanja ultrazvučnih kada. Bešavno kućište panela je posebno važno jer sprečava curenje vode i vlagu da prodre do elektronike unutar jedinice.

Pretvarači su pričvršćeni na donji deo rezervoara kombinacijom zavarenih vijaka i lepljenja. Ta tehnologija omogućava stalni kvalitet kavitacije i dug vek trajanja uređaja.

Ultrazvučne kade su opremljene industrijskim visokokvalitetnim pretvaračima koji osiguravaju dovoljnu snagu ultrazvučnog efekta. Pretvarači ultrazvuka se aktiviraju pomoću nezavisnog ultrazvučnog generatora (PVM kontrola), koji je prošao 4200V HV test i test izolacije VN, što omogućava kadama da rade sa stabilnim ultrazvučnim efektom i sigurnu radnju.

Upozorenja:
 • Predmete za čišćenje treba staviti u korpu za čišćenje radi zaštite ultrazvučne kade.
 • Stvarna zapremina rezervoara može biti manja od 1,4 L.
 • Ne sipajte tečnost do vrha, jer postoji rizik od prosipanja.
 • Ne bacajte predmete u rezervoar i ne udarajte u uređaj.
 • Ultrazvučna kada treba da se hladi 5 minuta nakon 30 minuta čišćenja.
 • Čišćenje ultrazvukom oslobađa određenu količinu energije koja zagreva tečnost u rezervoaru.
 • Maksimalno vreme korišćenja ultrazvučne kade je 30 minuta dnevno.
Šta sadrži paket?
 • Ultrazvučna kada
 • Standardna korpa
 • Poklopac od nerđajućeg čelika
 • Kabl za napajanje
 • Uputstvo za upotrebu
Tehnička specifikacija
Snaga ultrazvuka:
60 W
Ultrazvučna frekvencija:
40kHz
Broj pretvarača:
1
Podešavanje vremena:
1 – 5 min
Temperatura:
/
Snaga grejača:
/
Zapremina rezervoara:
1,4
Debljina rezervoara:
1 mm
Dimenzije korpe (ŠxDxV):
160×130×65 mm
Dimenzije rezervoara (ŠxDxV):
170×140×60 mm
Dimenzije uređaja (ŠxDxV):
260×260×175 mm
Dimenzije pakovanja (ŠkDkV):
310×310×210 mm
Ispusni ventil:
/
Utikač:
Type F, 220V/50Hz
Neto težina:
1,8 kg
Garantni rok:
1
Maksimalna težina za dizanje
/
Sustav filtriranja
/
Skimmer za ulje
/
Tehničke specifikacije pretvarača:
Snaga:
60W
Rezonantna impendansa (Ω):
≤15
Kapacitet (pF)
±10%: 3500-3900
Frekvencija
40 kHz
Težina (g)
231g
Prečnik (mm)
60 mm
Visina (mm)
54 mm

Naša ponuda

Auto Moto

Industrijsko čišćenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

kozmetički salon

Kako očistiti dečije igračke

Čistimo i Renoviramo

Čišćenje

Mnoge stvari treba sačuvati i očistiti umesto da budu zamenje sa novim. Naša ideja je da Vam pružimo najbolju opciju kako za kućnu tako i radnu upotrebu.

Briga o potrošačima

Nudimo Vam potpunu podršku, naše znanje i iskustvo u vezi sa ultrazvučnim čišćenjem. Naš tim je spreman da Vam pomogne da unapredite Vaš posao i pomogne Vam da posao radite na efikasniji način.

Razvoj

Naša pažnja je na našim klijentima sa ciljem da razumemo njihove potrebe i da pružimo visok nivo ultrazvučnog čišćenja