fbpx

AS-BIOX-5

Ultrazvučno rešenje za čišćenje aparata za disanje sa kiseonikom, opreme za ronjenje i sistema za održavanje života je netoksična, neopasna, nezapaljiva tečnost. Zbog svoje posebne formule, ovaj koncentrat je odličan za uklanjanje masti, ulja i druge prljavštine.

EAN: 0618056729259

109,09 

Dostupno uz narudžbu

Profesionalni rastvor za čišćenje

AS-BIOX, rastvor za čišćenje 5 litara

Ovo rešenje za čišćenje je neopasni, netoksični, nezapaljivi rastvor za čišćenje svih vrsta respiratornih sistema i opreme.

Uklanja nečistoće kao što su:

Mast, ulje, respiratorne nečistoće, ronilačka oprema i sistemi za održavanje života…

Sigurno za upotrebu na:

Obojeni i hromirani proizvodi, gvožđe, čelik, bakar, mesing i aluminijum.

Asonic AS-BIOX koncentrati za ultrazvučno čišćenjeOvaj koncentrat je bezbedan za upotrebu na mnogim materijalima, iako preporučujemo testiranje svih koncentrata za ultrazvučno čišćenje pre nove primene na materijalima koje ranije niste čistili ili nas kontaktirajte za dodatne informacije.

 

Nije predviđeno za razblaživanje vodom. Napunite ultrazvučnu kadu samo ovom tečnošću. Optimalna radna temperatura je 50 °C. Za prljavije predmete možete isprobati višu temperaturu ili duži ciklus čišćenja. Nakon ultrazvučnog čišćenja, isperite sve predmete čistom vodom. Zamenite rastvor za čišćenje kada se vidljivo zaprlja.

 

Čistite bez kompromisa koristeći deterdžente za ultrazvučno čišćenje predviđene da zadovolje posebne izazove komercijalnog čišćenja.

Pored snage i frekvencije ultrazvuka, temperature i vremena čišćenja, posebno formulisani deterdženti za ultrazvučno čišćenje su neophodni za postizanje optimalnih rezultata čišćenja. Asonic nudi širok spektar adekvatnih, slabo penućih deterdženata namenjenih za ultrazvučno čišćenje. Svojim sastavom oni pomažu proces kavitacije, rastvaraju nečistoće i pomažu kvašenje predmeta sveukupno pospešujući proces čišćenja.

Sada je lakše nego ikad kontrolisati troškove čišćenja uz postizanje maksimalnih preformasni korišćenjem ASonic deterdženta za ultrazvučno čišćenje. Deterdženti su formulisani tako da rastvaraju različite vrste prljavštine pri čemu se skraćuje vreme čišćenja. Tome doprinose i svojstva deterdženata da pospešuju kavitaciju i skvašenost predmeta, pa se tako postižu maksimalni efekti ultrazvučnog čišćenja.

 

Opis procesa ultrazvučnog čišćenja uz upotrebu deterdženta

Ultrazvučne kade koriste visoku frekvenciju usmerenu u rezervoar sa vodom usled čega u njoj nastaju sitni mehurići. Ovi mehurići javljaju se svuda u tečnosti i na kontaktu sa predmetom koji se čisti implodiraju oslobađajući energiju koja odvaja nečistoće sa površine predmeta.

Pažljivo spustite korpu sa predmetima za čišćenje u rezervoar. Promućkajte bocu deterdženta pre mešanja sa destilovanom vodom. Napunite rezervoar mešavinom tako da predmeti za čišćenje budu u potpunosti potopljeni. Podesite željenu temperaturu čišćenja i aktivirajte grejač ultrazvučne kade. Sačekajte da tečnost dostigne željenu temperaturu i tada podesite željeno vreme čišćenja u skladu sa stepenom i vrstom zaprljanosti predmeta i aktivirajte ultrazvuk. Kada je čišćenje gotovo sačekajte da se tečnost prohladi i izvadite korpu sa predmetima. Isperite predmete čistom vodom. Zamenite tečnost za čišćenje kada postane vidno prljava.

Upozorenja
  • Proizvod koristite u skladu sa uputstvima sa etikete.
  • Držati van domašaja dece.
  • Uvek testirajte deterdžent za ultrazvučno čišćenje na probnom predmetu od istog materijala koji ćete čistiti, ukoliko takav materijal niste čistili ranije.
DOKUMENTACIJA

MSDS

Naša ponuda

Auto Moto

Industrijsko čišćenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

kozmetički salon

Kako očistiti dečije igračke

Čistimo i Renoviramo

Čišćenje

Mnoge stvari treba sačuvati i očistiti umesto da budu zamenje sa novim. Naša ideja je da Vam pružimo najbolju opciju kako za kućnu tako i radnu upotrebu.

Briga o potrošačima

Nudimo Vam potpunu podršku, naše znanje i iskustvo u vezi sa ultrazvučnim čišćenjem. Naš tim je spreman da Vam pomogne da unapredite Vaš posao i pomogne Vam da posao radite na efikasniji način.

Razvoj

Naša pažnja je na našim klijentima sa ciljem da razumemo njihove potrebe i da pružimo visok nivo ultrazvučnog čišćenja